Паркетна дошка Barlinek Life Line Сапела Uluru Molti

1,870.85 грн. / м.кв.

В зв’язку з високою міцністю підлогу Сапелла Uluru Molti рекомендовано для створення інтер’єрів у приміщеннях з інтенсивними умовами експлуатації. Підлога складається із трисмугових дощок, завдяки чому вона нагадує зовнішнім виглядом традиційний паркет. Використання напівматового лаку підвищеної стійкості до стирання робить забарвлення деревини більш насиченим.

Невелика кількість сучків

Різноманітне забарвлення, здорові сучки малого і середнього розмірів, зашпакльовані сучки малого розміру, заболонь по краю, блиск.

 

Порівняти
Артикул: 3WG000673 Категорія:
Brand:

Опис

Паркетна дошка Barlinek це не один, а три шари справжньої деревини, яка розташована в сучасній перехресній конструкції. Багатошарова конструкція паркетної дошки забезпечує стабільність підлоги та дозволяє найбільш ефективно використовувати сили природи.
Ідеально підходить для експлуатації на підлогах з підігрівом.

Паркетна дошка Барлінек виготовляється виключно із натуральної деревини. У зв’язку з природною неоднорідністю сировини, дошки та їх фрагменти можуть відрізнятися між собою, зокрема відтінком, наявністю сучків або розташуванням шарів деревини. З цієї ж причини готова продукція може відрізнятися від зразків, представлених в маркетингових матеріалах, експозиції у пунктах продажу і на веб-сторінці виробника.

Додаткова інформація

Розміри 2200 × 207 × 14 mm
Конструкція

Порода деревини

Колір

Дизайн

Покриття

Селекція

Фаска

Спосіб монтажу

Товщина, мм

Довжина, мм

Ширина, мм

Площа в упаковці, м²

Гарантія в житлових приміщеннях, років

Виробник

Бренд

Колекція

Країна виробник

,

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Паркетна дошка Barlinek Life Line Сапела Uluru Molti”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…