Якість і інновації

Якість і інновації

Виготовлений з високоякісної деревини ламінат являє собою довговічний, невибагливий в догляді матеріал, який відповідає найвищим європейським стандартам якості

 

Технічна досконалість, надійність та різноманітність в дизайні

Майже 40 років роботи в сфері технічного вдосконалення і дизайну зробили європейські ламіновані підлогові покриття одними з найбільш якісних і популярних в світі. Ці стійкі та екологічно чисті підлоги пропонують велику різноманітність дизайнів, додатковий комфорт для користувача і більше задоволення від використання.

 

Високоякісна продукція з чудовими характеристиками

Європейський ламінат підкуповує не тільки привабливою на вигляд і приємною на дотик поверхнею, але також технічними характеристиками. Він виробляється відповідно до високих стандартів якості, що забезпечує його зносостійкість і довговічність. Універсальність і легкість укладання ламінату робить його оптимальним вибором для будь-якого споживача. Продумана система замків, дозволяє легко укладати, знімати і замінювати дуже довгі або дуже широкі дошки. Пошкоджені ділянки легко оновити. Ламінат – вельми універсальний матеріал, який легко адаптувати під конкретне застосування. За допомогою відповідного обладнання його можна стелити в житлових і робочих приміщеннях, він також знаходить нове застосування на торгівельних і офісних площах.

 

За запитом клієнта виробники можуть запропонувати дошки з додатковими корисними властивостями, такими як вбудована звукоізоляція для зменшення звуку кроків, антистатичне покриття, захист торців або особливий захист від вологи для використання у ванних кімнатах і кухнях. Багато виробників також включають в асортимент плінтуси і торцеві кромки, що поєднуються з дошкою по дизайну.

 

Жодне інше підлогове покриття не пропонує такого великого вибору привабливих видів дизайну поверхні, як ламіноване покриття для підлоги. Ламіноване покриття підлоги може виглядати і як дерев’яна підлога, в діапазоні від грубого до вишуканого, і як камінь, метал, або ж може мати графічний малюнок. Таким чином, кожен клієнт може вибрати ламіноване покриття для підлоги на свій смак і задовольнити свої потреби.

 

Як виробляється ламінат

При класичному виробництві ламіновані підлогові покриття мають тришарову структуру: верхній шар з смоли меламіну + декоративне покриття, що несуть дошки і базовий шар.

 

Декоративний папір надає ламінованим покриттям підлоги свій неповторний вигляд. Існує безліч оригінальних видів відтворення структури дерева, проте не треба забувати про велику різноманітність цікавих дизайнів плитки і креативних декоративних малюнках. Верхній шар створюється за рахунок смоли меламіну, вкрай стійкого матеріалу, який забезпечує таку зносостійкість ламінованого покриття для підлоги.

 

Несучі дошки складають основу ламінованих підлогових покриттів. По їх назві зрозуміло, що вони несуть на собі верхній шар і декоративний папір, і, звісно, вагу людини, яка йде по підлозі. Несучі дошки зроблені з сильно спресованих волокон дерева, які поділяються на деревоволокнисті плити високої щільності (High Density Fibreboard) або деревоволокнисті плити середньої щільності (Medium Density Fibreboard), в залежності від ступеня щільності. Між несучими дошками і декоративним папером можна прокласти багато видів різних інших паперів, наприклад, звукоізоляційний шар.

 

Базовий шар, шар щільного паперу, що зберігає форму, утворює нижній шар ламінованого покриття для підлоги і надає йому остаточну стійкість.

 

Ламіновані підлогові покриття виготовляються у вигляді дощок. В процесі виробництва окремі шари ламінованого підлогового покриття під високим тиском і при високих температурах спресовуються один з одним.

 

 

Ламіноване покриття для підлоги – структура продукції

(1) Зносостійкий верхній шар з смоли меламіну

(2) Декоративний шар з ретельно відтвореним малюнком

(3) Несуча дошка з деревоволокнистих плит високої щільності (HDF)

(4) Базовий шар

(5) Легко укладати завдяки механізму замикання

 

 

Оригінальний дизайн

Ламіноване покриття відрізняється оригінальним дизайном. Для ламінованих підлогових покриттів з малюнком структури дерева сама природа є музою і зразком для наслідування. Складні технології використовуються для того, щоб досягти особливо природних малюнків, завдяки яким у Вашому домі з’являються рідкісні та екзотичні види деревини, але при цьому шкоди лісам не завдається.

 

Подивися. Доторкнися. Відчуй.

Ламіновані покриття для підлоги – це не просто імітація природного покриття. Сьогодні ламінат виглядає так природно, що навіть експерти з досвідом не завжди можуть відрізнити його від дерев’яного покриття.

 

Неможливо повторити? Чудово!

Природний вигляд дерева досягається не тільки за допомогою кольору, але і зернистістю малюнка, який варіюється від легкого візерунка до дуже насиченого малюнка. Копії матеріалів з високою роздільною здатністю гарантують абсолютно природний вигляд, в той час як складні процедури оптичних випробувань забезпечують ідеальну комбінацію дощок між собою. Існує широкий вибір розмірів дощок: довгі, вузькі і компактні.

 

Тактильні відчуття.

Щоб якомога точніше зімітувати натуральні матеріали, в декоративний малюнок вводять елементи структури і пори. Такий ефект Ви можете відчути тактильно, тому що поверхня не залишається гладкою, а повноцінно передає тактильні відчуття. Цей ефект досягається в результаті використання сучасної технології синхронного друку з поєднанням кольорів і нанесення пор, яка може використовуватися не тільки для нанесення малюнків на дерево, але і для нанесення малюнків на камінь або метал в формі плитки.

 

Подорож у часі за секунди.

Не хочете чекати, поки Ваша нова підлога стане старою та грубою? Використовуючи ламіноване покриття для підлоги, кожен клієнт може сам визначати, як має виглядати його підлога. Нові типи дерев’яного дизайну створюють грубий вид за допомогою унікальних текстур, які виглядають так, ніби їх терли щіткою або вирівнювали. Саме завдяки цьому ламіноване покриття для підлоги дозволить Вам створити незвичайний і індивідуальний дизайн приміщень.

 

Довговічність

Ламіноване покриття підлоги відрізняється надзвичайною зносостійкістю і довгим терміном служби. Відомо, що при належному догляді ламінат служить довгі роки. Такі підлоги довговічніше, ніж багато інших підлогових покриттів.

 

Довговічність при правильному догляді.

Завдяки своїй герметично запечатаній поверхні ламіновані підлогові покриття дуже зносостійкі і довговічні. Важливо вибрати відповідний клас навантаження, який підходить для Вашого використання, тому що, наприклад, підлога в коридорі повинна витримувати інше навантаження, ніж підлога в спальні.

 

В гіршому випадку

Якщо пошкоджені окремі дошки підлоги, фахівець може їх поміняти. У цьому випадку немає необхідності замінювати підлогу повністю. Однак якщо Ви купуєте залишки або купуєте ламіноване покриття для підлоги невідомого виробника, ми рекомендуємо купувати кілька запасних дощок, щоб у Вас був запас на випадок непередбачених ситуацій.

 

 

Високі стандарти якості

Ламіновані підлогові покриття відповідають найвищим європейським стандартам якості. Якість продукції гарантується європейським стандартом для ламінованих підлогових покриттів EN 13329. Завдяки цьому забезпечується прозорість і зростає довіра клієнтів.

 

Покриття від покриття різниться

У кожної людини є своя думка щодо ламінованих покриттів для підлоги – і це добре. Не всі ті види продукції, які з’являються на європейському ринку, відповідають європейським стандартам якості та безпеки. Тому критичний погляд при покупці вкрай важливий.

 

Клас навантаження – знак якості

Ламіновані підлогові покриття, вироблені в Європі, маркуються офіційними знаками, відомими як класи навантаження, у відповідність з європейським стандартом EN 13329. Вони містять інформацію про вагу, який витримує покриття, і, відповідно, про найбільш зручне використання цього покриття. Щоб класифікувати продукцію у відповідність з актуальними стандартами, її постійно піддають стандартизованим випробуванням, що забезпечує високу якість.

 

Маркування CE – знак безпеки

Маркування CE – спеціальний знак, що наноситься на виріб відповідно до законодавства ЄС, який забезпечує прозорість і захист для всіх кінцевих споживачів Європи. Згідно з відповідними нормативними актами, виріб може бути виведено на ринок, тільки якщо він відповідає вимогам всіх застосовних директив ЄС. В Європі маркування CE є свідченням того, що ламінат зроблений відповідно до найвищих експлуатаційних вимог до обсягів викидів, показниками пожежної небезпеки і протиковзким властивостям.

 

Тому вірно наступне: коли Ви купуєте ламіноване покриття для підлоги, завжди шукайте маркування CE і позначення класу навантаження. Якщо продукція має обидва маркування, Ви можете бути впевнені в тому, що купуєте протестовану європейську продукцію, якій можна довіряти.

 

Співвідношення «ціна – якість»

Як у будь-якої продукції, у якості ламінованого підлогового покриття є своя ціна. Тому існують певні правила, які слід враховувати при покупці ламінованого покриття для підлоги.

 

Якість має свою ціну.

Так завжди відбувається. Але ламіновані підлогові покриття демонструють дуже гарне співвідношення «ціна – якість». Залежно від типу використання, Ви можете придбати високоякісне ламіноване покриття в різних цінових категоріях, яке продемонструє довговічність і високу якість. Звичайно ж, також існують спеціальні пропозиції на покриття, але завжди пам’ятайте, що важливо звертати увагу і на різницю в якості, а не тільки на різницю в ціні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *