Монтаж SPC ПВХ плитки на теплу підлогу

Може Ви вже десь чули, що якщо хочете використовувати ефективно теплу підлогу – варто покласти на неї керамічну плитку. І це міф! Раніше це було правдою, але наразі ця інформація застаріла. У 2021 році Ви знайдете на ринку інші, не менш ефективні рішення, які додадуть стилю та блиску Вашому дому. Тому у нас є для вас чудова пропозиція – використовуйте SPC ПВХ плитку на теплу підлогу, і ви побачите, як легко поєднати модний інтер’єр з функціональністю.

Чому варто використовувати SPC ПВХ плитку з теплою підлогою

Чому Ви обрали теплу підлогу? Мабуть, тому що Ви цінуєте сучасність, прості та ефективні рішення і мрієте про стильний інтер’єр? Тому тим більше вам слід серйозно подумати, яку підлогу ви ставитимете на систему опалення. Ви можете покрити його плиткою, але будьте чесні – ви хочете, щоб плитка була в кожній кімнаті, навіть у вітальні та спальні?
Ми так не думаємо. Саме тому для таких як Ви створена SPC ПВХ плитка, яку можна легко покласти на теплу підлогу. Вона практична, як плитка, і виглядає набагато краще! Завдяки цьому Ви можете мати вдома свою мрію, затишну підлогу, і Вам не доведеться відмовитися від системи теплої підлоги.

Краще керамічої плитки – SPC ПВХ плитки для теплої підлоги.

Плитка на теплу підлогу – найкращий варіант? Ми хочемо розвінчати цей міф! Ви повинні знати, що хоча протягом багатьох років плитка була відмінним дуетом із системою теплої підлоги, в даний час її замінюють інші, більш цікаві рішення, такі як SPC ПВХ плитки. І дуже добре! Тому що ми повинні чесно визнати, що ми не великі шанувальники керамічної плитки у кожній кімнаті, особливо у спальні.

Чому плитка на теплу підлогу – не найкраща ідея?

Хоча плитка, встановлена на теплу підлогу, має багато переваг – вона дуже добре проводить тепло при низькому опорі, вона ефективна і дешева – чи дійсно цього достатньо, щоб її вибрати? На нашу думку – ні.
Плитка у всій квартирі – застаріла ідея, яку дуже складно оформити відповідно до сучасних тенденцій. Місце плитки у ванній, можливо, на кухні, а краще у гаражі. Крім того, якщо Ви вирішите використовувати плитку, Ви, ймовірно, проведете з нею половину свого життя – це все ж таки менше зло, ніж пекельні сколи на підлозі. Отже, можливо, замість того, щоб повертатися на два десятиліття тому, зробіть крок уперед і подивіться, що, крім плитки, ви можете вибрати: наприклад, для теплої підлоги – SPC ПВХ плитку.

Теплі підлоги вимагають унікального покриття для підлоги

Теплі підлоги – це суть сучасності. Вони енергозберігаючі, а отже, екологічні. Вони найкращі для мінімалістичних інтер’єрів, оскільки невидимі. Вони забезпечує рівномірний розподіл температури у всіх приміщеннях, а також відрізняються міцністю та функціональністю. Саме тому варто вибрати підлогу, яка також вразить технологією останнього покоління.

 

Ми вже згадували плитку – її безперечні переваги і недоліки, які безперечно завадять створити стильний інтер’єр. Отже, подивіться, які ще можливості з точки зору покриття для підлоги дає Вам поточний ринок внутрішньої обробки, якщо Ви вирішите використовувати теплу підлогу.

  • Деревина. Класична та красива, але може розчарувати у довгостроковій перспективі. Чому? Дерево є ізолятором, а це означає, що воно поглинатиме велику частину тепла, що виділяється при обігріві, замість того, щоб передавати його далі в кімнату. Це означає ризик зниження температури, високого споживання енергії, багато розчарувань та нульову екологію. Адже ви не цього прагнете?
  • Ламінат. Безпечний та популярний, але щоб він добре поєднувався з теплою підлогою, потрібно вибрати ідеальну підкладку. Якщо помилились – буде багато клопоту. Крім того, швидше за все не можна буде використовувати електричне нагрівання – перепади температур можуть бути смертельними для ламінату. Таким чином, вибір дуже обмежений.
  • SPC ПВХ плитка. Прекрасна, як корабель під вітрилами, вона прикрашає інтер’єр і водночас дуже добре проводить тепло. Вона підходить для теплої підлоги, як молоко до кави, як гітара для Слеша! Мабуть, не треба більше нічого говорити, щоб  Ви вже завтра замовили кварцвініл SPC для теплої підлоги, але про всяк випадок опишемо переваги такого рішення докладніше.

5 причин, чому SPC ПВХ плитка та тепла підлога — гармонійна пара

Як ми обережно згадали, вибір SPC ПВХ плитки та теплої підлоги – чудова ідея. Чому? Тому що таке рішення має ряд переваг та нуль недоліків. Дізнайтеся, чому ми вважаємо, що SPC ПВХ плитка і тепла підлога – справді чудовий вибір:

  1. З практичної точки зору вони нічим не поступається керамічній  плитці, а виглядає набагато краще.
  2. SPC ПВХ плитка з мінеральною основою, відмінно проводить тепло.
  3. Завдяки своїй ефективній роботі – зменшує ваші рахунки за комунальні послуги.
  4. Втрати енергії невеликі – переважна більшість тепла йде у приміщення.
  5. Вона міцна і довговічна – підходить як для водяної, так і для електричної теплої підлоги.

Встановіть SPC ПВХ плитку на теплу підлогу та насолоджуйтесь своєю новою підлогою!

Отже, ви готові до нової підлоги? Тепло, затишно та додає комфорту у Вашу квартиру? Ви, мабуть, уже знаєте, як це зробити. Забудьте про плитку, дерево та інші матеріали! Замонтуйте SPC ПВХ плитку на теплу підлогу і ваші ноги ніколи більше не змерзнуть на холодній підлозі. Звучить чудово?

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *