EPLF і MMFA?

EPLF і MMFA? Загадкові абревіатури на упаковці підлог і підкладок

 

Виробники підлог і підкладок часто пишаються своїм членством в організаціях, що викликають подив споживачів, таких як EPLF і MMFA. Барвистий логотип на упаковці, здається, мало що значить, але членство в цих двох асоціаціях має бути чітким сигналом для споживача про те, що виробник постійно розвиває і покращує свої продукти, щоб забезпечити їх високу якість.

 

Обираємо ламінат

 

Підлоги з ламінату користуються величезною популярністю. У 1989 році на ринку був представлений перший ламінат з прямим покриттям. За довгі рокі цей продукт став законодавцем мод. Ламінат швидко і легко укладається, є безліч індивідуальних дизайнів, а також цікаве співвідношення ціни і якості.

 

EPLF, тобто Європейська асоціація виробників ламінату, є, з одного боку, інформаційною платформою для виробників і постачальників, а з іншого боку, джерелом інформації для споживачів і спеціалізованої торгівлі, щоб забезпечити прозорість ринку і поліпшити імідж продукту – ламінату.

 

Членами асоціації є компанії з різних країн Європи, які виробляють і продають ламінат під свою відповідальність. У союз допускаються тільки виробники, які зобов’язуються підтримувати високі стандарти якості і мають відповідні виробничі технології та обладнання.

 

В асоціації також передбачено незвичайне членство – це постачальники ламінатної промисловості. Ці компанії охоплюють широкий спектр – від постачальників дерев’яних матеріалів, виробників паперу, друкарень для декору і  виробників обладнання.

 

EPLF в постійній співпраці з виробниками підлог постійно надає інформацію і рекомендує значення параметрів, характерних як для підлог, так і для підлогових комплектуючих. З документів EPLF ми дізнаємося, які умови повинні бути дотримані під час виробництва, щоб його вважали екологічним, з яких шарів повинна складатися підлога, як її слід укладати, які корисні параметри вона повинна мати, які значення слід дотримуватися при виборі підкладки або як підтримувати підлогу, щоб забезпечити її довговічність на довгі роки.

 

Вибираємо вініловий підлогу

 

Еквівалентом EPLF для вінілових підлог є MMFA – Асоціація виробників багатошарових підлог. Ця організація представляє як провідних виробників LVT в Європі, так і їх постачальників. Це міжнародна платформа для обміну ідеями та досвідом, яка розвивається на основі безперервних досліджень і підвищення стандартів у виробництві багатошарових підлог.

 

Документи асоціації містять інформацію та інструкції із влаштування підлог LVT, підкладкам для вінілових панелей, методам укладання цієї підлоги і їх догляду.

 

 

 

Не все так загадково

 

Варто звернути увагу на упаковку. Кольоровий логотип з позначкою «член» EPLF і MMFA є показником якості та гарантією того, що вибраний продукт відповідає найсуворішим вимогам для своєї категорії. Виробники, що мають членство в цих асоціаціях, забезпечують безперервний розвиток себе і своїх партнерів в Європі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *