У пошуку ідеальної підлоги?

Зустрічайте SPC вінілову підлогу з мінеральною основою

 SPC вінілова підлога вже кілька років зростає у впізнаваності та популярності. Не дивно, це хороша альтернатива ламінату, яка може одночасно конкурувати з іншими видами підлогових покриттів, наприклад, плиткою. З розвитком технологій з’являються нові версії, які відрізняються одна від одної способами монтування, складом матеріалу або властивостями.

SPC вінілова підлога з мінеральною основою вийшла на ринок відносно недавно — і завоювала індустрію внутрішнього оздоблення, оскільки має багато переваг і практично не має недоліків. Якщо Ви цінуєте поєднання дизайну та функціональності, Вам обов’язково варто звернути увагу на цю незвичайну підлогу. Вона практична у використанні та надзвичайно естетична – задовольнить смаки навіть найвибагливіших покупців.

SPC вінілова підлога з мінеральною основою – все, що потрібно знати

Досі плитка була лідером на ринку покриттів для підлоги, особливо в громадських місцях. Плитку легко чистити, вона стійка до води, забруднення та температури, зрештою – це камінь. Практичність критично важлива в місцях, які щодня використовуються великою кількістю людей, але також у приватних будинках часто пріоритетним завданням є просте і швидке прибирання підлоги.
Тепер все змінилося завдяки SPC вініловій підлозі з мінеральною основою. Є багато причин, чому її порівнюють із плиткою. Сама назва говорить про те, що у неї більше спільного з плиткою, ніж із паркетом або ламінатом. Бо яка деревина водонепроникна та стійка до ударів важких предметів? А це лише дві з багатьох переваг панелей SPC.

Мінеральна основа – що це таке? Будова панелей SPC

Мінеральна основа вінілових SPC панелей є унікальним поєднанням мінералів гірських порід і сучасних полімерів на основі вуглецевих частинок. Створена таким чином основа надає панелям неймовірної міцності, яка відрізняє їх від стандартних вінілових покриттів старого типу і характерна для інших підлог в індустрії інтер’єру. Панелі на основі мінеральної технології міцні, тому що густина матеріалу є ключовим фактором. Однак вони не можуть бути надто тонкими, але про це ми поговоримо пізніше.

У чому переваги вінілових дошок із мінеральною основою?

Завдяки новаторській структурі вінілова SPC плитка з мінеральною основою є найсучаснішою серед покриттів для підлоги, які можна знайти на європейському ринку. Вона поєднує в собі найкращі риси кожного покриття: дерева – класичний дизайн, плитки – функціональність, ламінату – аналогічний, простий метод укладання. Таким чином, панелі SPC з мінеральною основою:

• 100% стійкі до води, не вбирають вологу, не деформуються та не змінюють колір під її впливом,
• не ушкоджуються сильними ударами (наприклад, падінням важких предметів),
• як і плитка, вони мають низький термічний опір, завдяки чому дозволяють ефективно використовувати теплу підлогу,
• вони дуже практичні, їх легко утримувати в чистоті, а обслуговування практично не потребує зусиль,
• відмінно імітують деревину не лише зовнішнім виглядом, але й фактурою, теплі та приємні на дотик,
• виглядають як дерево, міцні як камінь,
• поглинають звуки ударів, знижуючи до 50% рівень шуму,
• мають надзвичайно міцні замки,
• мають дуже високу стабільність розмірів, завдяки чому їх можна встановлювати на площі до 200 м2 без деформаційних швів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *