ПВХ ПЛИТКА З МІНЕРАЛЬНОЮ ОСНОВОЮ ARBITON — 10 ПРИЧИН ЇЇ ВИБРАТИ

1. HD MINERAL CORE – плитка ПВХ

Мінеральна основа HDMC – це запатентована інноваційна формула, що складається з мінералів гірських порід і сучасних полімерів на основі вуглецевих частинок. Ідеально підібрані пропорції забезпечують плитку ПВХ HD Mineral Core оптимальними експлуатаційними характеристиками.  Arbiton з мінеральною основою надзвичайно міцна. Ми настільки їй довіряємо, що не боїмося надавати покупцям 20-річну гарантію. Наш вінілова підлога також забезпечує водонепроникність і захист від подряпин. Ми впевнені в якості наших продуктів і з гордістю наголошуємо на тому, що вони не містять фталатів і шкідливих пластифікаторів. Саме тому плитка ПВХ Arbiton з мінеральною основою підходить для всіх приміщень, включаючи дитячі, ванні кімнати і кухні.

2. ОДИН ПРОСТІР – ОДНА ПІДЛОГА

Це одна з найважливіших переваг вінілової плитки Arbiton з мінеральною основою — немає обмежень в їх монтажі, тобто до 200 м² укладання без деформаційних швів. Це дозволяє створити однорідну гладку поверхню по всьому будинку — від ванної кімнати через кухню до вітальні. Ніяких непривабливих порогів між кімнатами, ніяких неестетичних деформаційних швів. Ідеальна, однорідна поверхня, яка оптично збільшує будь-яку кімнату. Мінеральна основа в наших підлогах є гарантією ударостікості, вологостійкості і захисту від сонця. А якщо Ви хочете більшого, можете створити з цієї плитки найкрасивіші сходи, які ідеально поєднуються з підлогою. З плиткою ПВХ Arbiton Ви обмежені тільки Вашою уявою.

3. ВОДОНЕПРОНИКНІСТЬ

Пролита кава, сік, а може, зламана пральна машина або затоплення від сусідів зверху? З ПВХ плиткою Arbiton HD Mineral Core жодна з цих подій не є проблемою. Плитка ПВХ повністю водонепроникна. Не набухає під впливом вологи, не деформується і не змінює колір. Гарантує бездоганний стан на довгі роки.

4. ЕФЕКТИВНЕ ПІДЛОГОВЕ ОПАЛЕННЯ

Тепла підлога має ряд переваг, які неможливо переоцінити. Однак, щоб вона була ефективною і дієвою, ми повинні забезпечити відповідні умови. Вінілова підлога HD Mineral Core від Arbiton ідеально підходить для теплої підлоги. Низький термічний опір ПВХ плитки означає більш ефективне використання енергії теплої підлоги. Це реальна економія сімейного бюджету, яка щодо ламінату може досягати навіть десятка відсотків. Важливо відзначити, що вінілову підлогу Arbiton можна монтувати навіть на існуючу підлогу з керамограніта.

5. СТАБІЛЬНІСТЬ РОЗМІРІВ

Спеціально розроблена суміш мінералів і полімерів, яка складає основу ПВХ плитки, забезпечує стабільність розмірів. Це означає, що вона не змінює свій розмір під впливом перепадів температури. Наприклад, під впливом сонячного випромінювання або теплих підлог. Ця властивість має вирішальне значення для довговічності всієї підлоги, тому що вініл попереднього покоління мав тенденцію до зменшення, що призводило до розширення замків і, як наслідок, до погіршення якості підлоги. Нічого подібного не станеться з ПВХ плиткою Arbiton. Вона є гарантією бездоганного зовнішнього вигляду на довгі роки. Мінеральна основа в вінілових панелях забезпечує високу стабільність розмірів незалежно від кількості сонячного світла на підлозі. Це дає можливість облаштувати до 200 м² єдиного простору без додаткових деформаційних швів між приміщеннями.

6. СТІКІСТЬ ДО ПОДРЯПИН

Наш туз в рукаві. Інноваційне покриття Titanium Nano Layer забезпечує панелі HD Mineral Core безпрецедентною стійкістю до подряпин. Вінілові панелі Arbiton з колекцій Amaron і Liberal навіть на 30% більш стійкі до подряпин, ніж вінілові підлоги інших провідних брендів. Їм не страшні кігті домашніх тварин, переміщення меблів або розкидані малюками  частини конструкторів. Доведений факт: ніяких подряпин.

7. ПЛИТКА ПВХ З НАТУРАЛЬНОЇ СТРУКТУРОЮ

Натхненні природою ми спроектували вінілову підлогу з урахуванням останніх тенденцій в A. Design Studio. Кожен декор – це результат багаторічної роботи наших дизайнерів, які зробили акцент на ідеальному відтворенні природи. Тому вінілові дошки Arbiton легко сплутати з дерев’яними. Вони однаково теплі і приємні на дотик, а їх текстура унікальна і неповторна. Однак у них є перевага перед деревом в тому, що вони водонепроникні, надміцні і прекрасно поєднуються з теплою підлогою.

8. МІЦНІ ЗАМКИ

Мінеральна основа в вінілових підлогах дозволяє використовувати надміцні замки, що з’єднують вінілові плитки один з одним. Завдяки цьому вінілова підлога Arbiton відрізняється міцністю і довговічністю. Незважаючи на невелику товщину панелей, замки в наших підлогах в два рази міцніше замків традиційної ПВХ плитки.

9. БУДЬ ЕКО

Вінілові дошки Arbiton з мінеральною основою не містять шкідливих фталатів і небезпечних пластифікаторів. Ми виробляємо нашу продукцію з безпечної, документально підтвердженого сировини і складу (REACH). Ми мінімізуємо викиди газу в процесі виробництва. Плитка ПВХ HD Mineral Core розрахована на довгі роки, тому вуглецевий слід при її виробництві, транспортуванні і установці розкладається на всі роки використання. Вся наша продукція може бути перероблена і повторно використана. Нарешті, завдяки своїм властивостям Плитка ПВХ з мінеральною основою, забезпечує реальну економію сімейного бюджету і менший вплив на навколишнє середовище – скорочує викиди CO2 до 60%, тобто майже на 500 кг менше CO2 на сім’ю щороку. Вибираючи плитку ПВХ з мінеральною основою, Ви підтримуєте гармонію з природою.

10. ГАРНА, ШИРОКА І СУПЕРДОВГА ДОШКА

Наші вінілові підлоги з колекціЙ AMARON і LIBERAL доступні в найбільших розмірах, доступних на ринку — вони мають ширину 229 мм. Це, безумовно, найкрасивіші плитки ПВХ. Також доступна колекція Amaron SUPERIORE – одна з найдовших вінілових плиток, доступних в Україні. Їх довжина перевищує 180 см, завдяки чому вони виглядають дуже ефектно і природно. Глибокою текстурою (Natural Synchrone Structure) колекція Superiore зобов’язана технікою тиснення (EIR), яка вперше в світі була використана при виробництві ПВХ плитки. Надає ефект гіпернатуральності, який посилюється за рахунок матового елегантного покриття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *